Hoe US Cold Storage de medewerkerstevredenheid van zijn Truck Chauffeurs gebruikt om te concurreren en te differentiëren.

Door: HappyOrNot
Vertaling: FeedbackSmiley

United States Cold Storage (USCS) exploiteert 42 magazijnen in het hele land. Dit zijn multi-miljoen-kubieke-voet temperatuur-gecontroleerde opslaghubs die maar liefst 5.000 voedselzendingen per dag zien. Het belang van het handhaven van de juiste voedseltemperaturen kan niet worden onderschat. De vitale Amerikaanse voedselvoorzieningsketen zou zonder deze maatregelen breken.

Bij zoveel activiteit moet het bedrijf in harmonie samenwerken met onafhankelijke transportdiensten om de integriteit van de keten te waarborgen. Deze chauffeurs zijn in trek en wanneer meerdere bedrijven concurrerende behoeften hebben om goederen te vervoeren, tellen goede relaties mee. USCS heeft HappyOrNot ingeschakeld om ervoor te zorgen dat chauffeurs efficiënt en respectvol worden behandeld – een belangrijk onderdeel van het strategische plan van het bedrijf.

Aantoonbaar engagement voor de ervaring van de chauffeurs

Het bedrijf lanceerde eind 2018 een proef met het plaatsen van Smiley Terminals op zeven locaties, en een verdere uitrol naar in totaal 13 locaties in het vierde kwartaal van 2019. “We wilden ons concentreren op de kwaliteit en efficiëntie van hun laad- en loservaring en de manier waarop ze ter plaatse werden begroet, van de veiligheidshekken tot de laadperrons”, zegt Keith Mowery, Vice President van Logistics.

USCS begon meteen waarde te zien. “We begonnen positieve rapporten te krijgen over hoe onze medewerkers met de chauffeurs omgingen, waardoor we in staat waren om medewerkers te herkennen waarvan de prestaties misschien nog niet eerder duidelijk waren. We konden snel zien wanneer een werknemer een chauffeur snel in en uit liet rijden, zelfs wanneer die chauffeur te laat was voor een afspraak”, vertelt Keith. “Dat is precies in lijn met onze belangrijkste doelstellingen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + achttien =