Een draadloos oproepsysteem, direct doen!

Een draadloos oproepsysteem, direct doen!

Waarom?

Heel eenvoudig; een draadloos service oproepsysteem zorgt eigenhandig voor verhoogde klantgerichtheid, verbeterde efficiëntie en simpelweg meer omzet. Een betere service vertaalt zich hierdoor direct in meer winst. Een tevreden klant is hiernaast ook een potentiële terugkerende klant.

In een bedrijfstak waar klantenservice een organisatie kan maken of breken, loont het om te investeren in een restaurant oproepsysteem om de kwaliteit en snelheid van de service te verbeteren. Met draadloze oproepsystemen besteden obers minder tijd aan verloren handelingen en is er meer mogelijkheid tot het werkelijk contact maken en bedienen van klanten. Geen gasten meer die hun hoofd omdraaien en hun hand opsteken om te zwaaien voor service. Het doel van alle oproepsystemen is om uw inkomsten te verhogen en tegelijkertijd uw overhead-kosten te verlagen. Of u nu actief bent in de horeca, fastfood of casual dining, er zijn ongekend veel voordelen verbonden aan het gebruik van draadloze oproepsystemen.

U bent vrij van luidsprekers en oproepen, waardoor een comfortabele en aangename sfeer in uw restaurant of café ontstaat. Of de gast nu binnen of buiten zit, een draadloos oproepsysteem met zijn dekking en efficiëntie zal uw klanten een fantastische ervaring bezorgen.

U kunt kiezen tussen een oproepsysteem dat zich richt op de communicatie tussen gasten en personeel (medewerkeroproepsysteem) of de communicatie tussen het personeel en de gasten (gastoproepsysteem) of de communicatie tussen de keuken en de obers (keukenoproepsysteem).

Linksom of rechtsom, door de inzet van een draadloos service oproepsysteem onderscheid je je in één beweging van de concurrentie, met een verhoogde klantenkring en winstoptimalisatie als direct gevolg.