Smiley Link

Smiley Link

Feedback ontvangen via smartphones

Een alternatieve, hygiënische manier om feedback te ontvangen van bezoekers: eenvoudig via hun smartphones.

Contactloos
De Smiley Link is een eenvoudige manier om bezoekers – contactloos! – feedback te laten geven met hun smartphone

Compatibel
De Smiley Link kun je eenvoudig verbinden met de Smiley Touch en Smiley Terminal

Handige extra’s
Voeg de Smiley Link QR-code toe aan bonnetjes, e-mails en andere manieren waarmee je in contact komt met bezoekers en verhoog zo het responspercentage

info@bee-line.nl +31 (0)30 2682957

Inclusief tracking-mogelijkheden.

Meten is weten. Daarom kun je via het dashboard eenvoudig alle statistieken bekijken. In één oogopslag zie je waar winkansen liggen en ben je altijd op de hoogte van de mening van bezoekers.

De data is 24/7 bereikbaar via jouw eigen online dashboard. Ook voor de Smiley Link-feedback ontvang je de gebruikelijke rapportages via email; in de frequentie die jij wenst.

Neem contact op

Quick View laat in één oogopslag een samenvatting zien van de belangrijkste resultaten. Dit krijg je in een dashboard te zien door middel van informatieve widgets. Door al deze data op één plek te zien, bespaar je tijd.

Om data uitgebreid te kunnen analyseren, zijn er uitgebreide Analytics-dashboards. Deze zijn meer op de lange-termijn gericht en geven je de mogelijkheid om de data specifiek (voor exacte tijden en locaties) te analyseren.

Snel en eenvoudig feedback geven

  1. Scan met je smartphone de QR-code of bezoek het getoonde website-adres (URL)
  2. Klik op de smiley die jouw ervaring vertegenwoordigt
  3. Voeg, indien gewenst, in enkele zinnen jouw feedback toe, in het Open Feedback kader

Handige informatie

  • Ongekend makkelijk te implementeren. Print de aangeleverde sheet met QR-code en URL en plaats deze in de Vraag-houder van de SmileyTerminal. De feedbackgegevens komen direct in het webportaal, bij de betreffende zuil.
  • Bij de SmileyTouch kan zelfs het beeldscherm worden omgezet naar de Smiley Link-optie. Hierdoor worden meteen de QR-code en URL getoond op het beeldscherm!

Meer informatie over de Smiley Link?

Ben je geïnteresseerd in de Smiley Link en wil je meer informatie? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.